Om Hire IT

Hire IT är en portal där du som kund finner IT-kompetens oavsett om du letar efter strategiska bollplank eller om du söker efter IT- och managementkonsulter som kan hjälpa dig att analysera och genomföra helhetslösningar i ditt företag, från övergripande strategi till förbättring av din dagliga verksamhet.

Hireit.se är en portal där man lägger ut uppdragsannonser som konsulter och företag kan söka. Där finns också alla funktioner som behövs för att administrera ansökningar och CVs. Via Catsone som integrerats med portalen finns alla funktioner som krävs för att hantera en “outsourcad” inköpsfunktion.

Portalen utvecklas löpande och är integrerad med Microsofts och Adobes produkter. Det innebär att man kan hantera dokument i word och acrobatformat.

– Samla uppdragsansökningar OnLine på en portal
– Göra email-utskick till kandidater
– Så fort en ansökan registreras skickas cv automatiskt till valda adresser.
– Håller dina ansökningar Organiserade
– Matcha kandidater till respektive uppdragsansökan och spåra varje steg i processen samt registrera vad som är sagt till vem.
– Möjlighet att söka i innehållet i varje CV i databasen
– Anpassa ditt arbetsflöde för att matcha ansökningar
– E-posta dina CV till en inkorg och de hämtas automatiskt och tolkas och läggs till din databas.
– Detaljerade rapporter
– Rapport om kompetenser, ansökningar, gjorda uppdragsplaceringar mm.
– Säker datahantering. Vi säkerhetskopierar data dagligen

HISTORIK

Hireit Sales Scandinavia AB grundades 2012 av Bengt Sand. Verksamheten har dock funnits sedan 2006 och har verkat genom eQuality Venture AB. 2009 skapades www.hireit.se i samarbete med Niklas Broweus och uthyrningen av konsulter tog fart.